A 2015/16. évi diákolimpia Fejér megyei döntőinek versenykiírásai

Az országos diákolimpiai döntők korábbi időpontjai miatt a Fejér Megyei Sakkszövetség a megszokottnál korábban rendezi a megyei döntőket.

Országos diákolimpia sakk versenykiírás 1516

Megyei diákolimpia csapat versenykiírás 1516

Megyei diákolimpia egyéni amatőr versenykiírás 1516

Megyei diákolimpia egyéni versenyzői versenykiírás 1516

 

Fejér megyei rapid bajnokság végeredménye

December 20.-án vasárnap rendezte a Fejér Megyei Sakkszövetség a 2015. év utolsó megyei versenyét, a Fejér megyei rapid sakk bajnokságot. A hét fordulós svájci rendszerű versenyen fordulónként 20-20 perc állt a sakkozók rendelkezésére. A versenyen 42 megyei sakkozó vett részt, és minden korosztály képviseltette magát. Az erős mezőnyben, melyben NB II-es csapatok tagjai is részt vettek, az első helyen holtverseny alakult ki. A Buchholtz értékelés alapján Katona Ferenc (Királysakk SE) lett az első 6 ponttal, az ugyancsak 6 pontos Csire Bence (Fehérvár SE) előtt. A harmadik helyen 5,5 ponttal Sarok Péter (Móri SE) végzett. További helyezettek: negyedik Pribék László (MÁV Előre SC), ötödik Horváth Miklós (Fehérvár SE), a hatodik pedig Nádi Ferenc (MÁV Előre SC). Valamennyien 5 pontot szereztek. A legjobb női versenyző díjat Katona Ivett (Királysakk SE), a legjobb ifjúsági díjat Hegedűs Dominik (Kulcs), a legjobb szenior díjat Brayer János (Bodajk) kapta. (Mindhárman 4,5 ponttal). A teljes lista az alábbi file-ban található.

RAPV

Farkas József emlékverseny

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is megrendezzük a Farkas József emlékversenyt. A megszokott december első vasárnapja helyett a második vasárnapon, mivel ütköztünk az NB CSB fordulóval. Az emlékverseny egyben a gyermekverseny sorozat ez évi záró fordulója is, amelyen összetett eredményt is hirdetünk. A verseny december 13-án 9 órakor kezdődik a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban (Székesfehérvár, Koppány u. 2/a).

Farkas József Emlékverseny kiírás2015