Pünkösdi Sakk-király Kupa

Szép számmal jelentkeztek a sakkozók az első alkalommal megrendezett pünkösdi sakkversenyre, 33 fő részvételével zajlott a színvonalas verseny. A pünkösdi sakk-király címét Katona Ferenc (Király Sakk SE, Dunaújváros) szerezte meg, második helyen végzett Sarok Péter (Móri SE), harmadik helyen pedig Túri Zoltán (Bodajki SE). A legjobb női versenyző díját László Debóra (Király Sakk SE, Dunaújváros) kapta, a legjobb ifjúsági versenyző pedig Katona Enikő (Király Sakk SE, Dunaújváros) lett.

Végeredmény

Pünkösdi Sakk-király Kupa 2016

A Fejér Megyei Sakkszövetség hagyományteremtő jelleggel pünkösd szombatján rapid sakkversenyt szervez. A versenyen bárki indulhat a megyéből, csak a sakk szeretete, a szabályok ismerete, a sportszerű viselkedés és a nevezés a feltétel.

Mivel először rendezzük meg a versenyt, még nem állnak rendelkezésre korábbi tapasztalatok a versenyről, az indulók várható számáról, ezért a szervezés megkönnyítése végett kérjük, hogy a fejersakk@gmail.com címen előzetesen nevezzenek az indulni szándékozók.

Versenykiírás

Országos csapat diákolimpia eredmények 2015/2016

Hagyományosan Szombathelyen rendezték meg a diákolimpia csapatdöntőjét. Megyénk csapatai pechesek voltak, érmet nem sikerült szerezni, viszont 3 csapat is a 4. helyen végzett. 

Fiú 1-2. kcs.

4. Móricz Zsigmond Általános Iskola (Pásti Áron, Szűcs Zétény, Gulácsi Donát Ferenc, Süli Henrietta)

Fiú 3-4. kcs.

4. Széchenyi István Gimnázium (Losonczi Marcell, Lukács Anna, Kratzmajer Ákos, Szmodics Levente, Losonczi Lilla)

6. Jankovich Miklós Általános Iskola (Hegedűs Dominik, Hegedűs Luca, Tancsa Tamás, Krizsán Balázs, Molnár Kiara)

Lány 5-6. kcs.

4. Kodolányi János Középiskola (Szücs Edina, László Debóra, László Dalma)

 

A teljes egyéni és csapat eredménylista elérhető ITT.