Fejér megye 2016-2017. évi csapatbajnokság végeredménye

A Bástya Dunaújvárosi SSE Fejér megye sakk csapatbajnoka

Véget ért a 2016-2017. évi megyei sakk csapatbajnokság. A megyei csapatbajnokságot két osztályban szervezte meg a megyei szövetség. Mindkét osztály bajnoksága FIDE versenyként lett bejelentve.

Az I. osztályban hét egyesület nevezett, azonban csak 6 egyesület vett részt, mert a Biatorbágy-Etyek csapata az első fordulón nem jelent meg, és visszalépett. A 8 fős csapatokban összesen több mint 100 sakkozó játszott legalább egy mérkőzést. Az utolsó fordulóra Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában került sor, itt alakult ki a végeredmény is. A bajnokságot az újonc Bástya Dunaújvárosi Sakk Egyesület nyerte 31 ponttal. Második a Királysakk SE II. 20, harmadik a Fehérvár SE II. 18,5 ponttal. A további sorrend: Móri SE (18,5), Bodajk SE (17,5), MartonVál SC (14,5). A győztes csapat jogot szerzett az NB II-es osztályozón való indulásra.

A megyei II. osztályban négy négyfős csapat indult. A bajnokságot a Királysakk SE III. csapata nyerte 16,5 ponttal. A további sorrend: Bástya DSSE II. (12), Bodajk SE II.(12), Fehérvár SE III. (7,5).

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.